gave voor kaartleggen

Gave voor kaartleggen

Ik wil jou echt bedanken voor afgelopen zaterdag! Bedankt dat je mij de kans hebt gegeven om mijn gave voor het kaartleggen er uit te laten komen. Al van kinds af houd ik dit diep verborgen. Enerzijds omdat ik er angstig over was en anderzijds ik er altijd onzeker over was. Vooral omdat ik merkte dat de meeste kaartlezer anders werkte dan ik. Dus dacht ik steeds dat ik het niet goed deed. Ik was zo blij te ervaren dat jij op een gelijkaardige manier werkte!

Evens jij dan ook telkens de kaarten eruit haalde die ik in gedachte had.

Je kan niet geloven Maddy wat voor een bevrijding ik zaterdag heb beleefd, de tranen komen mij nu in de ogen. Ik weet dat je niet van “aanraken” houd ? maar als ik wil je toch een dikke knuffel geven! En dat is een compliment, want ik knuffel niet graag ? Ook wil ik jou vragen om niet op te geven met mij te verbeteren of dingen die ik niet goed doe te komen uitleggen. Ik weet dat ik misschien soms raar reageer, maar dan is dat niet persoonlijk! Ik ben dat gewoon niet gewoon Maddy dat iemand mij zegt waar ik goed in ben om mij wilt helpen of een compliment krijgen. Een compleet nieuwe ervaring waar ik nog “gewoon” moet aan worden. Alvast tot 24 juni x

 

Sluit jij je aan bij onze spirituele community?

Vertel jouw verhaal, jouw paranormale ervaring aan mensen die jou begrijpen en zelf ook weten dat er meer tussen hemel en aarde is.

Voel je geen buitenstaander...

spirituele groep
No opt-in form has been selected