Paranormaal

De thuisstudie intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren nu ook online te volgen!

Male healer and female clientParanormaal of normaal? In deze cursus leer je alles over de Chakra’s en Aura lagen, daarbij leer je hoe meditaties je eigen aura zullen reinigen en je kunt aarden. Voor een healing te geven je voor te bereiden om zo de energie, Qi te laten stromen.

Iedereen kan magnetiseren, ook jij bent paranormaal!

Magnetiseren kan iedereen, het is een kwestie van je paranormale gave ontwikkelen. Ook jij bent paranormaal! Je intuïtieve vermogens kun je versterken door oefeningen te doen! Je leert in deze online cursus de auralagen te voelen en te behandelen en ben niet bang dat jij deze niet zou kunnen voelen, want iedereen kan dit leren. In de eerste auralaag vinden we alle informatie wat er in het lichaam zich afspeelt en door met je handen te leren voelen zul ook jij de energie voelen en kunnen laten stromen. Mesmer, de grondlegger van het magnetiseren heeft velen genezen. Door met je handen te ‘strijken’ kunnen pijnen verdwijnen.

Wat reiken wij je aan in deze thuisstudie Intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren?

  • Online video pendelen
  • Online video chakra’s uitpendelen
  • Online video behandeling magnetiseren
  • Online video’s van klachten behandeling
  • Je hebt alleen een internetverbinding nodig!

Meditatie:ScreenHunter_07-Apr.-09-16.42

Online kun je de meditaties beluisteren.

Werkboek:

Het werkboek met uitleg over de chakra’s en auralagen, geschiedenis van het Human energy body, aura, chakra, energy, paranormaalmagnetiseren en uitleg over gidsen en nog veel meer onderwerpen kun je downloaden als E-Book. Je ontvangt dus een Pdf dat je eventueel kunt printen, maar je kunt het ook gewoon op je pc lezen!

Je kunt dus met deze cursus direct aan de slag!

 

100% Garantie!

garantie

Wij bieden een ‘7 dagen niet goed geld terug’-garantie. 

Ben je niet tevreden dan krijg je zonder opgaaf van reden gewoon je geld terug!

Klik op de button om direct te starten!

Shopping Cart