thuisstudie magnetiseren

Opleiding Reiki

Laat de hemelse energie stromen

thuisstudie chakra

Wat is Reiki precies?

   Bij een Reiki behandeling wordt er met handoplegging gewerkt. Door de handen vlak boven het hoofd of lichaam van een mens (of dier) te leggen verzacht de pijn of gaat de pijn zelfs helemaal weg. Je kan het inzetten bij veel medische klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, migraine, rugklachten, eczeem etc.

  Het mooie van Reiki is dat iedereen de heelkunst kan leren, waarin je gericht leert om met reiki te werken. In deze Japanse heelkunst zijn eeuwenoude technieken toegankelijk gemaakt voor hedendaags gebruik, ook in de Westerse samenleving

  Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert.

cursus magnetiseren

Paranormaal of normaal?

De term reiki bestaat uit twee Japanse karakters (kanji), te weten 霊 rei ('geest' of 'ziel') en 気 ki ('energie' of 'levenskracht'). Een andere, populaire Westerse vertaling van 霊気 reiki is "universele levensenergie", of
simpelweg "het leven", "de wereld" of "spirituele energie".

In het Usui Systeem van Natural Healing of Usui Shiki Ryoho, gebruikt men deze energie door zachte aanraking ten behoeve van healing.

online cursus magnetiseren

Wat reiken wij je aan in deze thuisstudie Opleiding Reiki?

 • Online video's Reiki 1, 2, & 3 behandelingen
 • Online video's chakra’s behandeling
 • Online video's  behandeling Reiki Krachtbal
 • Online video’s Reiki krachttekens
 • Syllabi én bijlages Reiki 1, 2, & 3
opleiding reiki online

Gratis toegang tot ons ledenportaal!

  Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om toegang te krijgen tot de 

  Online Opleiding Reiki

  Je ontvangt wekelijks 1 module

  De gehele opleiding staat hierin uitgelegd op duidelijk filmmateriaal

  De syllabi en bijlages kun je hier downloaden & uitprinten.

  Je kunt dus ten alle tijden de gehele behandeling zien.

  In het ledenportaal kun je vragen stellen en heb je de docent tot jouw beschikking én je kunt hier contact leggen met andere cursisten.

cursus reiki

Wat je leert in de online cursus Reiki 1

     In de Reiki I cursus leer je Reiki vooral op fysiek niveau in te zetten, dus hoe jij met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen als hoofdpijn, buikpijn, nek-, schouder-, rugklachten en dergelijke.

     Je leert de basis handposities

     Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie wordt hersteld. Een Reiki behandeling kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. De Reiki behandeling stimuleert namelijk je zelfhelend vermogen en brengt je holistische niveaus in balans.

opleiding reiki online

Wat je leert in de online cursus Reiki 2


     In de Reiki II cursus ga je aan de slag met jezelf en anderen te behandelen op emotioneel en mentaal niveau waardoor jij gerichter naar de oorzaak van de klacht gaat. Je leert jezelf en anderen te helpen om klachten te verminderen.

     Bij Reiki op afstand maken we gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn jouw intenties.

     Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten

     Een behandeling wordt vaak als heel ontspannend ervaren, en in veel gevallen zelfs troost gevend. Men zou warmte of kou kunnen voelen, of lichte tintelingen. Dit is altijd van voorbijgaande aard en kan geen enkel kwaad. Na afloop kan het voorkomen dat je je wat loom of slaperig gaat voelen.

     Reiki symbolen worden ingezet bij het besturen van universele energie.

cursus reiki master

Online cursus Reiki 3


Aspirant Master

         Met de Reiki III aspirant Master wordt jouw Reiki energie krachtiger,
         de Master kracht is hierna 16x sterker

         Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens.
         Daardoor zal je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven.

thuisstudie chakra
€ 350,-

Thuisstudie

Opleiding Reiki 1, 2 & 3

Direct aan de slag!

Je ontvangt de inlogcodes direct in je mailbox